Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Slik gjør du hvis blekkskriverdysen er blokkert

2024-03-25

Dyseblokkering er en av de vanlige feilene til blekkskrivere, hovedsakelig på grunn av blekktørking, dårlig blekkkvalitet og miljøfaktorer. For å løse dette problemet anbefaler eksperter en rekke rengjøringsmetoder som bløtleggingsmetode og ultralydrensemetode for å sikre at dysen er uhindret.

Modell3045 blekkskrivermed sin unike dysedesign reduserer risikoen for tilstopping effektivt. I tillegg er modellen også utstyrt med en automatisk rengjøringsfunksjon, som enkelt kan løse problemet med dyseblokkering med enkel betjening.

Bransjeeksperter sier at å velge høykvalitets blekk, holde miljøet rent og regelmessig rengjøring av sprinklerhoder er nøkkeltiltak for å forhindre tilstopping. Introduksjonen av modellen3045 blekkskriverhar utvilsomt satt en ny standard for industrien og ledet utviklingsretningen for blekkskriverteknologi.


Reparasjonsmetode for programvarerensing:

Programvarerensing er rensing ved hjelp av skrivehoderensefunksjonen i applikasjonsverktøyene til skriverdriveren. Fordelene er enkel og rask betjening; Ulempen er at renseeffekten ikke er ideell.

Reparasjonsmetode for manuell rengjøring:

1, soaking metode 2. Trykk rengjøring metode


Med den kontinuerlige teknologiutviklingen, antas det at blekkskrivere vil være mer intelligente og effektive i fremtiden, noe som gir brukerne en mer praktisk utskriftsopplevelse.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept